Zondag 4 juni 2017 | 15.30 - 18.00

Hoofdact:

RYAN M. BREWER

Je kunt singer-songwriter Ryan M. Brewer het best omschrijven als een reizende verhalenverteller. In zijn nummers gaat de meeste aandacht uit naar zijn teksten en hij zweeft daarbij door verschillende genres. Brewer snijdt een breed scala onderwerpen aan, zoals existentiële verwarring, politieke ontgoocheling en worsteling met geloof en liefde.

Website:  http://www.ryanmbrewer.com/ 

Supportact:

DENNIS VAN DER SANDEN

Dennis is geboren op de 10e mei Sint-Oedenrode en heeft altijd al een passie voor muziek gehad. Deze passie begon al op het kinderdagverblijf waar muziek een prominente rol innam in de dagbesteding. Toen Dennis 5 jaar oud was, ontdekte Dennis een oude gitaar op de zolder van zijn oma en daarmee was zijn interesse voor de gitaar geboren. 
Niet lang daarna kreeg Dennis een nieuwe gitaar en dat heeft zijn gitaar spel enorm verbeterd. Vele gitaren verder, toen hij 16 was, ontdekte Dennis Tommy Emmanuel en zijn “fingerstyle” gitaar stijl. Dennis was meteen weg van deze speel stijl en vanaf dat moment heeft hij zich gespecialiseerd in deze techniek terwijl hij luisterde naar Tommy Emmanuel, Chet Atkins en Meryl Travis. Ieder vrij moment grijp Dennis aan om zijn techniek te verbeteren. Tegenwoordig bespeelt Dennis regelmatig zijn gitaar op festivals of andere evenementen en word hij ook regelmatig gevraagd voor de muzikale begeleiding van recepties of openings evenementen.