Zondag 3 juni 2018 | 15.30 18.00

Hoofdact:

EMBER SWIFT, & Gabriël Beaudoin

De Canadese kunstenaar Ember Swift is een internationaal tourende muzikant en songwriter en oprichter van het onafhankelijke label Few’ll Ignite Sound. Oorspronkelijk uit Toronto, heeft ze de afgelopen jaren haar thuisbasis in de magnetische stad Beijing, China. Nog steeds af en toe op tournee in Canada, de VS en Australië , reizen zij en haar band regelmatig rond in China voor festivals en evenementen.
Ze heeft 12 albums en 1 dvd-project uitgebracht sinds 1996.Wonen in Beijing en de tijd genomen hebbend om Mandarijn Chinees te leren, zich onder te dompelen in de Chinese cultuur en om een ​​oeuvre te ontwikkelen met niet alleen de taal maar ook verschillende muzikale elementen die indicatief zijn voor Azië (zoals het opnemen van erhu in haar band , een traditioneel Chinees instrument, en het regelmatig gebruik maken van harmonieën in kwarten), is Ember Swift een kunstenaar die twee culturen overbrugt en een toekomstig doel vertegenwoordigt om te zien hoe Oost en West verbonden worden, in harmonie en wederzijds begrip. Zoals typerend voor alle Ember Swift-materiaal, bestaat haar nieuwe oeuvre uit verschillende stijlen, variërend van pop tot jazz, funk tot klezmer, R & B tot rock. Wat dit allemaal bijeen houdt, is de onmiskenbare soepele jazz-zang en sociopolitieke humor van Ember.

Supportact:

EVA WISELIUS

Eva Wiselius werd geboren op 23-02-1983 te Culemborg. Eva woont nu in Son en Breugel
Ze had 5 jaar pianoles en 2 jaar dwarsfluitles voor ze haar zangcarriere begon.
Eva heeft nog altijd een lespraktijk aan huis in Son en Breugel,  is dirigente van Popkoor Voyss en ze treed regelmatig op bij verschillende gelegenheden,  met verschillende bezetting.  
Ze schrijft haar eigen teksten en muziek, deed al eens mee met ‘Het Mooieliedjesfestival’ in de Soundvision Studio te Arnhem, en brengt haar eigen repertoire ten gehore waarbij ze zichzelf begeleid op piano.
Sinds ze voor de 70-jarige bevrijding van Son en Breugel optrad als The Andrews Sisters (met Karin Teulings en Annemarie Heldens) vormen zij een vast trio: The VocalS http://thevocals.nl/ en rond kerst wordt de meerstemmigheid aangevuld met één of meerdere zangeressen.
Sinds September 2017 geeft ze de lessen 'Muziek Op Schoot' bij MuziekFabriek Eindhoven, voor kinderen van 1,5 - 4 jaar.