Archief:

Zondag 3 juni 2018

Lees verder en bekijk de foto's en video's...

Zaterdag 12 mei 2018

De eerste zeer geslaagde editie van de Lazy Sonnie Song Night. Dank aan alle deelnemers en aan DJ Peter Jansen. Foto's met dank aan Ronald Rietman.

Lees verder en bekijk de foto's en video's...

Zondag 6 mei 2018

Lees verder en bekijk de foto's en video's...

Zondag 8 april 2018

LLOYD SPIEGEL heeft een tiental cd’s op zijn naam en met een onafgebroken tourschema en dito podium ervaring is hij uitgegroeid tot de drijvende kracht van akoestische bluesscene in Australië. Momenteel rijgt hij in zijn thuisland Australië de Blues Awards aaneen. Hij beschikt over een imposante stem en een indrukwekkende fingerstyle-techniek.Lloyd Spiegel is de veertig nog niet gepasseerd maar staat toch al meer dan vijfentwintig jaar op het podium. Als dertienjarige tourde hij reeds door Australië enkel gewapend met een koestische gitaar.Als zeventienjarige reisde hij naar de USA om er de Amerikaanse blues te ontdekken oa. door samen in één huis met Brownie McGhee te wonen van wie hij veel inspiratie opdeed. Hij deelde het podium met bluesgrootheden als BB King, Buddy Guy, Etta James en Ray Charles. ALEX AKELA EN BIRGIT WIJDEMANS De ideale kruisbestuiving. Het beste van twee werelden. Alex & Birgit brengen een repertoire van eigen werk en vertalingen (uit het Russisch) van Alex’ hand. Mooie liedjes met een verhaal, in een intieme setting gebracht door twee rasmuzikanten. Hun synergie is onmiskenbaar en zorgt voor optredens die je bijblijven.

Lees verder en bekijk de foto's en video's...

Zondag 4 maart 2018

Een wervelend concert in een volle zaal. EVA ALMAGOR Maak je klaar voor de Southern Soul van Eva Almagor & band. Met haar warme bluesy stem neemt deze Nederlands-Israëlische zangeres en liedjesschrijfster je mee in haar verhalen. Al jaren brengt Eva in eigen beheer muziek uit. Live shows bij 3FM, Radio1, 2, 6 en 5, Oerol, maar ook voorprogramma's voor De Dijk, Krystl & Dany Lademacher's Wild Romance en JJ Grey & Mofro(VS) en eigen festival "DIG IN DEEP" passeerde de revue. Na 4 singles vond in 2016 de release van haar debuutalbum "Against the grain" plaats die ze in samenwerking met haar band en producer en engineer Werner Pensaert (Douwe Bob, K's Choice, U2 e.v.a.) maakte. Het album werd ontvangen met lovende kritieken! Eva en haar muzikanten brengen frisse vintage vibes waarbij de invloed van hun muzikale helden nederig voelbaar is. KEVIN BACHUS EN SUSAN KRANEN Zangeres Susan Kranen en gitarist Kevin Bachus, beiden woonachtig in Son, brengen als duo akoestische pop&soul. Eigentijdse bewerkingen van songs van vrouwelijke songwriters die hun mannetje hebben weten te staan in de popgeschiedenis, zoals Amy Whinehouse, Janis Joplin, Alanis Morissette, Pink en Anouk. Met volle overtuiging, passie en beleving worden alle nummers vertolkt, intiem en dynamisch. Het duo kleedt alle songs uit, met de focus op de essentie en het verhaal van het lied: de songs staan centraal.

Lees verder en bekijk de foto's en video's...

Zondag 4 februari 2018